Köpa kattmat online

Katt i låda med mat

Det sägs ibland att hunden är människans bästa vän men på en god andraplats så hittar vi nog kanske katten. Och vad kan väl vara ett bättre och mer lämpligt vis att belöna din älskade favoritkatt på än att ge din katt den kattmat som katten verkligen önskar sig och förtjänar?

I följande artikel så tipsar vi dig om var på internet som du enkelt, snabbt och framför allt smidigt kan köpa hem kattmaten online utan att behöva besöka affären. Sedan skickas kattmaten hem till dig så att du får mer tid över tillsammans med en hund, en katt eller kanske med familjen.

Ett företag som erbjuder en del kattmat men också mat för andra typer av husdjur är Matsmart. Med Matsmart så kan man ofta köpa varor till betydligt läge priser än på andra ställen som säljer varor över internet. Matsmart har en delvis egen idé vad gäller att sälja mat. På Matsmart så köper man olika typer av mat som antingen inte blev några framgångar där det finns ett för stort lager (det kan vara lite udda smaker på allt från chips och soppor till godis som inte sålde riktigt som förväntat) eller så kan man på Matsmart hitta mat som fortfarande går att äta men där bäst före – datumet snart går ut eller där det i vissa fall har gått ut. Bäst före är en slags rekommendation och att bäst före datumet har gått ut betyder inte alls att maten inte går att äta. Det betyder ofta snarare att maten kanske inte smakar exakt lika, eller åtminstone att en sådan risk finns. Matsmart säljer dock i regel inte varor som smakar illa och ofta så rör det sig mer om ett ”kort datum” än om att datumet helt har gått ut.

På Matsmart hittar man som sagt gott om mat för katter. Här finns till exempel i skrivande stund mat för katter i form av lite kattgodis! Ja, det finns faktiskt godis även för katter. Det rör sig om förpackningar på 60 gram med kattgodis med smak av lax! Ett slags kompletterande foder som smakar krispigt och som med sin laxsmak känns lite lyxigt. Dessutom helt utan konstgjorda aromämnen och även utan konstgjorda smakämnen. Dessa kattgodisförpackningar finns inte endast med lax utan smakerna är många. Även med smak av ost, eller kyckling, eller varför inte anka eller kalkon? Även specialsmaker som oxkött och lax & ost finns det.

På Matsmart hittar man även en del kattmat från Whiskas, bland annat i serien ”junior” som är för unga katter. De söta små unga katterna behöver lite annan typ av kattmat än de äldre och mer mogna katterna. Whiskas junior-kattmat är avsedd för väldigt unga, men inte nyfödda katter. Junior är designad och utformad för katter som innehar en ålder på mellan två månader och 12 månader, alltså ett år. De är med andra ord småbarn med kattmått mätt! Juniorserien är något som består av både balanserat och näringsrikt kattfoder och lämpar sig för kattungar, för äldre katter så har Whiskas en annan typ av kattmat som man också hittar på Matsmart.

Matsmart tar 49 kronor i fraktavgift om man hämtar ut sitt matpaket på ett ställe där man kan hämta ut paket, men man kan även få allt hemskickat för 99 kronor om man föredrar det. Snabbt, smidigt och praktiskt!